Bok – Bibelen

kr 499

ISBN: 9788278391082
År: 2017
Innbinding: Kunstskinn
Språk: Bokmål
Forfatter: Yri, Jacobsen, Sørensen, Grindheim, Diesen

20 år etter den første lanseringen kom i 2017 BIBELEN – GUDS ORD i en tvers igjennom revidert utgave. Teologer og språkredaktører har gjort mer enn 15 000 forbedringer i språk og skrivemåte.

På denne bibelen er det mulig å få inngravert navn:
kr 199,– (gull eller preg)
Linje nr. 2 (f.eks. dato) + kr 99,–
(+ porto)
Ta kontakt på ordre@hermon.no for å bestille.

SKU: 501 Category:

Description

Gamle ord som ikke brukes i dagligtale er byttet ut, og setninger er gjort mer lesbare. Innspill fra leserne er vurdert og ofte tatt hensyn til samtidig som grunntekstens autoritet og innhold er ivaretatt på best tenkelig måte.

Bibelforlaget arbeider ut fra overbevisningen om at «hele Skriften er innåndet av Gud», og er da i sannhet virkelig Guds Ord – ikke bare en samling religiøse skrifter eller kulturelle skatter.

Bibelen – Guds Ord-oversettelsen følger GT den hebraiske og arameiske teksten slik den er overlevert av de jødiske skriftlærde. Oversettelsen av NT er fra den greske Textus Receptus, som ble brukt i alle dansk-norske utgaver helt fram til 1904, i de engelskspråklige King James-utgavene inntil denne dag, og i de tyske Luther-oversettelsene. Nyere tekstfunn fra Dødehavsrullene er også hensyntatt.

Gled deg til å lese! Bibelen gir hjelp i alle livets situasjoner og en lys framtid for alle som velger å tro!

Format:
Høyde 19 cm.
Bredde 13 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bok – Bibelen”

Your email address will not be published.